Mijn beste ik: het gaat niet door

Beste ik

Drama. 75 dagen tot mijn beste ik, is niet meer. Missie mislukt? Nee, het gaat niet over de deadline of mijn gedrag, gewoon over de datum. Het excuus ‘de hond heeft mijn huiswerk opgegeten’ is er niks bij. ..

Vorige week vertelde ik al over dat ik terug naar school ga en dat ik nogal stond te springen. Sport en Voeding blijkt dan ook een héle leuke cursus te zijn, past helemaal in m’n plaatje. Alleen helaas is en je raadt het al,  -3 april de deadline-  nu dus bezet.

beste ik

En een fotoshoot zoals ik ‘m wil met mijn voorspelde getreuzel, doe je niet zomaar tussendoor of in ff een tussenuurtje.

Om het nog erger te maken?

Ik ben de komende 6 zondagen bezet, omdat ik daarna meteen doorga met de cursus Bootcamp Trainer. En als je een beetje kunt rekenen: 6 zondagen = 6 weken…

Klinkt het alsof ik niet meer durf? Klinkt dit alsof ik heb opgegeven?

Nee! Of misschien een beetje. Ik baal vooral! Dit even 6 weken opschuiven doe je niet zomaar. Alles is gepland en het voelt een klein beetje verloren. Maar, ik lieg niet als ik zeg dat ik het druk heb. Héél druk. En ik wil het goed doen. Alles allemaal en helemaal goed doen.

Maar omdat ik deze week door getwijfel en met het hele ‘75 dagen tot mijn beste ik: m’n reet’ in mijn hoofd heb rondgelopen, is het nu tijd om de plannen bij te stellen.  Of, tijd voor een nieuw plan.

En een nieuwe datum.

Dat dus.

Zoals altijd: ik hou je op de hoogte.

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *