Mijn checklist na deze vakantie

Inmiddels ben ik al iets meer dan 24 uur weer terug op Nederlandse bodem en heb ik al weer tien uur daarvan achter mijn scherm besteed. Oke, ik overdrijf, maar ik heb héél veel te doen en om het voor mezelf even duidelijk te maken dacht ik aan een ouderwetse lijstjes blog. Of beter gezegd: mijn checklist om mijn shit together te getten.

Je snapt wat ik bedoel.

Mijn vakantie in het kort

Hij draaide om rust. Tenminste dat besloot ik na dag twee. Ik merkte dat om 20.00 uur willen slapen een teken was dat het tijd was. En precies na die beslissing kwam alles weer terug. De inspiratie, de opdrachten, de aanvragen. En de energie. In mijn ogen is dat precies waar zo’n trip voor is. Dat, en dit keer ook het volgende:

Surfen

De vorige keren lukte het me niet om op mijn bord te staan. Scheveningen was koud en ik vond de zee eng donker. Valencia was superleuk, geweldig zelfs, maar staan kon ik niet. Nu in Fuerteventura lukte het wel! Op dag twee weliswaar. Twee dagen surfen betekende dat ik tussendoor tijd had om te oefenen. In je hoofd is dat riedeltje om op te staan al moeilijk, laat staan op een waggelend bord. Maar ik kan je één ding zeggen: surfen is geweldig.

Het liefst boek ik nu meteen een surfkamp om fulltime te surfen en foto’s te maken waarop ik mijn duim opsteek terwijl ik een golf schuin pak. Ik meen het. En er schijnt dus een kamp te zijn waar je als 26jarige niet de oudste zult zijn.

Dus.

Oké terug naar thuis en mijn lijst

Tijdens mijn vakantie heb ik nog iets besloten. Ik ga meer doen met mijn Ta Da lijst, in plaats van alleen mijn To Do lijst vol te schrijven. Maar voordat ik kan ta-da-en, moet ik eerst to-do-en. Dus komtie:

  1. Deadlines voor work bepalen en afspraken inplannen
  2. Sales calls inplannen
  3. Financiën bekijken en verbeteren (meer geld verdienen)
  4. Nieuw huis accepteren en volwassen shit regelen
  5. Stoppen met bang zijn (o.a. voor verandering en kansen)
  6. Vitamines weer dagelijks nemen (thanks to @koopjesdrogisterij voor de voorraad)
  7. Workouts per week inplannen
  8. #Yougogirldingen logo afronden – merchandise opties bekijken (BEN JE AL BENIEUWD?!)
  9. Dagelijks een hoofdstuk lezen (+ meer ontwikkelingsboeken bestellen)
  10. Elke dag beginnen met mijn commitments (doelen, maar dan beter), dankbaarheidslijstjes en andere dingen om paniek of doelloosheid te voorkomen

En bovenal wil ik 

Wil ik de ruimte die ik in mijn hoofd heb gecreëerd proberen vast te houden. Een hoofd met ruimte kan namelijk veel beter nadenken en dingen positief bekijken. Ik geloof er heel erg in dat waar je energie in steekt, je meer van krijgt. Dus als ik al mijn energie in zorgen zou steken, dan gebeurd er het tegenovergestelde van wat ik wil. Ik wil mijn energie dus steken in verbeteringen, dromen en concrete doelen. En daar heb ik ruimte voor nodig. En dat wordt dus een van mijn prioriteiten na mijn vakantie.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *