Mijn nieuwe samenwerking met Koopjesdrogisterij

koopjesdrogisterij

Degenen die mij volgen op Instagram zagen het al: ik was in Groningen voor een bezoekje aan het hoofdkantoor van Koopjesdrogisterij en had daar wat handen te schudden. Nu is het zover en mag ik de ins & outs van mijn nieuwe samenwerking vertellen.

In mijn zoektocht naar goede vitamines kwam ik bij Koopjesdrogisterij terecht en zo kreeg ik uiteindelijk contact met Regina. Marketing directeur van Koopjesdrogisterij, girlboss tot de max en ook nog eens mama van het leukste kind model ever. Ik kan het weten, want ik heb Gember vorige week vrijdag ontmoet. Oké back tot the point: nu zijn we hier en ben ik het gezicht van de supplementen van Koopjesdrogisterij. Wat een eer!

Wat dat betekent?

Samen met Koopjesdrogisterij ga ik op zoek naar de beste supplementen voor mij, als drukke, ondernemende, fitgirlende, you go girl. Nieuwe bio I guess? Hiervoor ga ik advies vragen aan mijn lieve diëtiste vriendinnen én Google ofcourse. Ik ga aan de slag met de waarom’s en de hoezo’s, de adviezen van experts en mijn persoonlijke ervaring. Dit is dus de letterlijke uitwerking van mijn ‘no expert, wel een wijsneus’ motto. Ik leer van anderen en laat iedereen die wil mee leren. Dat betekent ook dat als jij vragen hebt, ik als Willem Wever voor je op zoek ga naar het antwoord. Dus kom maar door met die vragen (mailen mag altijd: inger4hout@gmail.com).

No expert, wel een wijsneus

Mijn – misschien wel – eeuwige visie. Ik ben geen diëtist, ik ben geen voedingsdeskundige en ik geef al helemaal geen advies over hoe jij het zou moeten doen. Wat ik wel van plan ben is om hier meer over te leren en me te verdiepen in goede vitamines en supplementen. Waarom? Omdat ik dat én heel interessant vindt en al vaker heb gemerkt dat het bijdraagt aan een gezonde levensstijl.

Ingèr en Koopjesdrogisterij

We trapten de samenwerking af met een fotoshoot, waar ik de foto’s later nog van ga delen. Dit samen met de fotogenieke én hardwerkende marathonschaatser Lisa van der Geest en baby Gember (zie foto voor cuteness overload). Ik werd mooi opgemaakt, kreeg hulp bij poseren en ging naar huis met wederom een gevulde tas vol supplementen.. De rondleiding door het ENORME pand heeft voor heel nieuwe ideeën gezorgd. Het verbaasde me trouwens enorm. Ik wist dat er veel bestond, maar niet dat het assortiment aan supplementen ZO groot was. Tijdens mijn urenlange wandeling door het magazijn (oke, ik overdrijf) maakte ik foto’s van producten, ging ik op zoek naar mijn geadviseerde vitamines en deed ik ideeën op voor de komende tijd.

Vanaf nu kun je al die ideeën hier gaan zien en we beginnen (binnenkort) met een blog over wat vitamine D voor mij heeft veranderd. Ik ben ook heel benieuwd wat voor supplementen jij gebruikt en waarom, dus verwacht ook nog een heleboel vragen. Hieronder al een paar hoofdrolspelers:

koopjesdrogisterij

Als het nog niet duidelijk is: ik ben onwijs blij met deze (betaalde) samenwerking! Ik hoop jullie de komende tijd te vermaken met wat supplementen wijsheid en mijn persoonlijke ervaring met nieuwe supplementen! Wil je meer weten over Koopjesdrogisterij of ben je nu al heel benieuwd naar het assortiment, klik dan even hier.

 

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *