Mijn Pinterest droom: Amalfikust

Op de heenweg gestopt

Amalfikust, wat ben je mooi!

En ja.  Het is precies zoals op de plaatjes op Pinterest. Ik verbleef in een B&B, wat trouwens bij een 4* hotel hoorde in het kleine plaatsje Minori.. Oftewel een regendouche, een geweldig(er) uitzicht op de heldere zee en een mooie, wat zeg ik, een héle mooie kamer. Een straatje oversteken en daar was het strand. Die 70 treden omhoog om naar onze kamers te komen, laten we even voor wat ze zijn. Dat was namelijk nog lang niet zoveel als de chauffeur, die ons élke ochtend ophaalde voor het ontbijt. Die moet namelijk 330 treden lopen om naar zijn huis te kunnen. Vergeet maar eens je telefoon daar boven..

Langs de kust rijden is een droom. De dorpen op de rotshellingen en de huizen in verschillende kleuren. Práchtig. Helaas was het dit weekend niet heel mooi weer. Maar nu is het al mooi, laat staan als je hier in de zomer bent. Dus voor de zomer gaan Ingèr en ik terug. No doubt about it.

Ik heb de plaatsjes Minori en Amalfi bezocht. Allemaal mooi en foto’s zeggen meer dan woorden. Dus bij deze:

Op de terugweg naar Rome ook nog even naar Pompei geweest. Waarom niet! 

Vrijdag aanstaande stap ik in het vliegtuig naar Sevilla en eind mei ga ik naar Ponza een eilandje vlakbij Rome. Pinterest beide even en bedenk je:  ik ben een gelukkig mens ben.

Ciao ciao

 

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *