Gezond snoepen: nakd review repen

nakd review

Als je ABOUTTOBE ook maar een beetje volgt, weet je dat we allebei foodies zijn en dat in dit geval ‘foodies’ synoniem is aan ‘snoepkontjes’. Maar met mijn 75 dagen tot mijn beste ik project is dat niet het allerslimste wat ik kan doen. Vandaar dat ik op zoek ging naar gezondere/ macro friendly varianten…

nakd repen

Of ik er meerdere mocht proeven vroeg ik, want in mijn laatste dagen naar die fotoshoot, worden de opties voor snoepen steeds minder. Het past allemaal niet meer zo in mijn macro’s, maar mezelf ontzien: daar doe ik niet aan. En ja, proeven dat doe ik graag!

Snoep stiller

Mijn absolute choco-aanval-stiller is de COCAO DELIGHT reep van nākd. Ik heb standaard zo’n 4-pack in de kast liggen, voor noodgevallen. Ideaal als je écht naar chocola smacht, maar weet dat als je eraan begint, je niet meer te remmen bent en bovendien ook gewoon erg lekker. Ik was dus super benieuwd naar het effect van de andere smaken. Dit keer testte ik de Bakewell Tart, Cashew Cookie, Rhubarb & Custard en de Pecan Pie.

Of ze net zo goed smaken, als ze klinken?

JA! De één smaakt naar gevulde koek, de ander naar sjiek gebak en ze krijgen allemaal een stempel met ‘slimmere keuze’. Het feit dat ze ‘rauwe whole foods en ingrediënten gebruiken en daar zo min mogelijk mee rommelen’ maakt deze snack écht verantwoord als je het mij vraagt.  Mijn favoriet blijft Cocao delight, maar die Pecan Pie komt aardig in de buurt en het wordt nog mooier: ik zag dat de Albert Heijn ze voortaan ook in het grijpvak heeft liggen. Als je die snelle trek wilt stillen, zou ik zéker voor een van deze naakte kanjers overwegen.

Welke ik nog meer wilt proeven:

Deze.

EN DEZE ABSOLUUT.

Het nākd verhaal 

Ze zeggen niet alleen dat ze natuurlijk en naakt zijn, ze menen het ook en het bewijs daarvan zie je hieronder. Niks tegen de rest, maar hoe lekker klinkt dat: 49% Cashew, 51 % Cashew? I like simpel. Nnakd komt dus duidelijk voort van naakt, als in ‘wij hebben niets te verbergen’. Can I get a ‘jeeeeej’? 

nakd review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *