Nieuwe hotspot in Den Bosch: Yoghurt Barn

Yoghurt Barn Den Bosch

Ik zal het direct eerlijk zeggen: ik, Britt, ben (nog) geen yoghurt fan. Ik ben dan ook niet zo bezig met mijn eiwit inname. Ingèr en ik probeerden eerder al in Amsterdam om een lunch te pakken bij de Yoghurt Barn, maar het was te druk en er was geen plek. Nu, een stuk dichterbij in de orthenstraat in Den Bosch is het gelukt, een Yoghurt Barn ontbijtje…

Eerste indruk

Wat is het groot daar binnen! Mooi interieur en gezellige sfeer, in misschien wel het mooiste pand van Den Bosch. En op een top plek, voor als je de stad nog in moet of er net weer uitkomt. Handig!

Zelf je yoghurt samenstellen is een feestje. Ook voor niet yoghurt fans als ik. Ik koos voor de kokos yogurt (tip!!!) met een bodem van brownies (!!!) en topping van zelfgemaakte granola en witte chocolade. Heeeeerlijk is een understatement.

High Tea Yoghurt Barn

Toen ik op de terugweg langs een tafeltje liep, stond ik even stil… Ooit een High Tea gezien van de Yoghurt Barn? Nou, je wordt er stil van kan ik zeggen. Mijn hemel. Wat ziet dat er lekker uit. Dus de volgende keer als ik in de stad ben, weet ik waar ik ga eten. Een tafel vol met van heel het assortiment een beetje. Alles is klein, schattig en had ik al gezegd dat het er ‘Loei lekker’ uitziet?

Anti Yoghurt mensen

Ook voor de anti yogurt mensen is er genoeg lekkers te eten. Het gebak van SharpSharp, brownies, notenbrood, croissantjes en juices. Alles is eventueel in TO GO variant te krijgen. Ik zeg top plekje om te werken (wifi is aanwezig), je dag te beginnen (elke dag om 08:00 open) of je middagdipje te laten verdwijnen (koffie + gebak aanwezig).

Voor mij was het een lekker begin van het weekend en ik ga snel terug!

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *