Nog meer YOU GO GIRL

you go girl

Een tijdje geleden legde ik de motivatie quotes uit. De impact van een goede quote kán enorm zijn. Vooral als er een in jouw lijfspreuk verandert…

YOU GO GIRL

Als je ’24 x echt Ingèr’ hebt gelezen, me volgt op Instagram of wel eens bij (een van) mijn bootcamps bent weet je dat het roepen van ‘YOU GO GIRL’ mijn allergrootste hobby is. Aanmoedigen, enthousiast maken en iedereen een beetje zelfvertrouwen geven: jep, dat is écht m’n ding, m’n doel & mission in life.

Meer YOU GO GIRL

Mijn lievelingsquote en lijfspreuk krijgt steeds meer vorm, eerst met ABOUTTOBE, toen met Bootcamp, vervolgens nog een cursus Sport & Voeding voor in de toekomst, maar nu is het bijna af…

Ik heb mijn eigen poster

Fitbirds,was een nieuwe webshop vol inspiratie, healthy blogs en alles over deze lifestyle, verkoopt namelijk de leukste posters ever. Je kunt je eigen quote, op een kleurtje plakken, in een mooi lettertype en hup zo aan de muur hangen. Of eerst in een mooi lijstje plakken natuurlijk. Anyway: ik heb een eigen poster, met YOU GO GIRL én het verhaal erachter. Een soort van Special Edition, die me elke dag herinnert aan mijn doelen, wensen, dromen en ambities. Wat kan een meisje zich nog meer wensen? PRECIES!

En je kunt hier lezen waarom YOU GO GIRL álles is wat jij nodig hebt.

you go girl

 

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *