Nog steeds een Gymnius

Zoals jullie weten ben ik nogal fan van gains. Ik wil, ik word, ik doe en ik laat.

In  ongeveer alles wat ik doe.

awesome

Maar vooral in de gym.

Dat gaat heus niet zonder slag of stoot. Ik voel me niet altijd superwoman en ik ben nog steeds niet altijd super goed bezig. Ik heb peptalks, knuffels en complimenten van vriendlief nodig om er weer vol voor te gaan. Hulp van de helden van mijn gym om beter te worden en wil elke dag en altijd, leren van de beste.

Ik doe het vóór mezelf. Namens mezelf. En, niet helemaal maar toch, by my self.

Maar als ik hoor, dat anderen door mij, gemotiveerd genoeg worden om ook te beginnen. Om ook te kiezen voor een andere mindset, meer zelfvertrouwen. Om te kiezen voor gezondheid. Voor #gains en goaldiggerwaardige acties. Dan weet ik, -Duo Penotti pot leeg in een week of niet-, dat ik in ieder geval íets goed doe.

Gisteren was ik samen met veel fittere lifters van Flexwarriors in Rotterdam. Van te voren druk zitten maken over flubberbuikvet en een mislukte week, thuisgekomen als powervrouw vol motivatie. Doen wat je het leukste vindt, met anderen die precies dát ook het leukste vinden, is nóg leuker.

Met mede fittie Marly

Met mede fittie Marly

Ik heb nog 5 weken tot Tenerife. Een eiland waar ik toch wel op mijn aller-knapst, opper-strakst en  super fit rond wil lopen in die ieniminibikini.

En in één dag kun je veel, leerde ik van moeders, dus laten we bij vandaag beginnen. En dat dan vijf weken lang. Gymnius in de maak toch?

Doe je mee?

Geen regels. Gewoon, beter je best doen.

precies dit.

precies dit.

Ps. Ik weet dat fit zijn geen deadline kent en ben dus ook niet van plan om na deze 5 weken chocopasta via-een-lepel-te-eten weer als normaal te beschouwen. Dus.

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *