Op bezoek in Rhome

Zo vlak voor de officiële kick-off van mijn carrière besloot ik een ticket te boeken. En waar anders gaat het kleine zusje heen dan naar het warme, zonnige en ook nog eens altijd mooie Rome waar het grote zusje woont.  Waar pasta, bolletjes ijs en een bruine teint dagelijkse kost zijn.

 Hoe leuk ik Rome vind lazen jullie de vorige keer al. Maar toen droeg ik een winterjas en vaak ook nog een dikke sjaal. En hoewel de winter in Italië best wel charme had,  ben ik dat nu dus niet van plan. 

Hier waren we op bezoek bij de Paus

Hier waren we op bezoek bij de Paus

Wat ben ik wél van plan?
We gaan met de Metro naar het strand, hoorde ik, dragen korte broeken  en lopen de gehele dag, als ware Italiaanse diva’s, met een zonnebril op onze neus. En óf ik van plan ben om poepie bruin terug te komen.  Twee volle dagen met zonnestralen is meer dan genoeg tijd om sproetjes te verzamelen, energie op te slaan en als dolgelukkig mens terug te keren.

rome

Ik vertrek met enkel zomerse kledij richting paradijs om daar even volledig te genieten van het  niets moeten. Om zo even op te laden voordat ik dagelijks als een geoliede machine werk voor een bijzonder sportief merk. Om  dagelijks met gemak op de fiets 20 km te fietsen om op ‘mijn werk’ te komen en weer thuis. Om lief te kunnen zijn tegen alle nieuwigheden om me heen.

Pfoe, een échte baan, dat klinkt veel beter dan ik vroeger dacht.

Misschien dat door deze mini trip, mijn neigingen om Britt uit te schelden of poppetjes met middelvingers te sturen via Whatsapp wel afnemen. Ik hoop het, want van jaloezie wordt je geen beter mens. Misschien dat ik wel nooit aan mijn carrière begin omdat ik niet meer in het vliegtuig pas door alle driedubbele ijsjes op –met-chocolade-beklede-hoorntjes. Misschien.

ijs

Misschien komt Britt erachter dat ze me toch wel een beetje te erg mist om langer te blijven. En zoekt ze ook een baan dichter bij huis. Maar laten we vooral niet te gek doen..

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *