FIT DUTCHIES SUMMER TOUR: een zomer vol bootcamps

Fit Dutchies Summer Tour

Eigenlijk organiseer ik elke week een bootcamp, soms drie, maar nu pakken we het groter aan. Next level. Next, next level. Een idee wat al een tijdje speelde en toen Mark zich ermee bemoeide werd het nóg next leveler. Het idee compleet gepitcht bij Jordi Sloots, owner van Fit Dutchies en tadaa: Fit Dutchies Summer Tour was here! Zet drie fitties bij elkaar en wij fixen het.

Dit wordt echt zó leuk! Ik zou eigenlijk niets meer hoeven zeggen, maar hieronder leg ik alles uit:

Door heel  Nederland

‘3 weekenden, 6 steden en 450 tickets’, dat gaan we de komende tijd veel schreeuwen. In augustus reizen we, de Fit Dutchies + vrienden, heel Nederland af om volgers, bezoekers én fitties in het echt te ontmoeten. We willen laten zien waar de fitte en gezonde levensstijl om draait: plezier! Samen met het team van trainers, bloggers en influencers geven we bij verschillende Fitland locaties één grote bootcamp en verschillende workshops.

Fit Dutchies Summer Tour

Onze eerste keer

Fit Dutchies is misschien voor oprichter Jordi begonnen om meer Nederlandse voorbeelden van fitness en gezondheid te creëren/weergeven, inmiddels hebben ze met zo’n 150.000 unieke bezoekers een mooi team samengesteld én al heel wat mensen bereikt. Insert #squadgoals en you get the picture. Volgens mij is Fit Dutchies de perfecte kandidaat om zo’n tour voor elkaar te boksen, ook al is het onze eerste keer. De hashtag #FitDutchies is er een waar je trots op mag zijn en we willen álle #FitDutchies in Nederland uitnodigen. Hier wil je bij zijn.

Workouts en workshops

In samenwerking met Fitland en Reebok gaan we o.a. naar Rotterdam, Leiden en Sittard, de andere steden vind je hier. Per locatie wordt er zowel een Fit Dutchies workout als een Fitland Workout gegeven, maar niet voordat je aan een of meerdere workshops hebt deelgenomen. Workshops voor en door Fit Dutchies, need I say more

Wat hoop je hier nu mee te bereiken, Ingèr?

Goeie vraag. Cliché nummer 1, ik vind het super tof dat een simpel idee werkelijkheid wordt. Nummer 2: ik vind team Fit Dutchies geweldig (#fan).  Maar wat nog veel vetter is: is dat we nu álle Fit Dutchies in Nederland echt kunnen ontmoeten en gaan laten zien wat we met z’n allen voor elkaar krijgen. Dat ik dan bootcamps mag geven aan nóg meer mensen is nummer 4, maar dat had je vast al geraden.

Mijn dank gaat uit naar Fitland en de helden van Reebok voor making this mogelijk en het empoweren van ons.

IK KAN NIET WACHTEN!

Wanneer zie ik jou?

Fit Dutchies Summer Tour

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *