22 juli 2015 - ABOUT TO BE

Inmiddels zijn we een jaar afgestudeerd, Britt is niet langer onderweg naar-, maar helemaal thuis in Rome en heel wat reizen rijker. We zijn niet bang voor een gapend gat in ons cv, net zo min bang om zelf te kiezen. Ingèr heeft geen afwijking voor-, maar is gelukkig met een one-of-a-kind kantoorbaan in de sportwereld.

We staan beide sterker in onze schoenen dan ooit tevoren en hard op weg naar de beste, leukste, energiekste en/of meest fitte variant van onszelf.

Abouttobe.nl gaat zes maanden later nog steeds over zijn, worden en alsmaar willen. Over zien, leven, beleven en de dagelijkse fratsen van twee twenty somethings.

Maar het punt is: Abouttobe gaat over een mindset. Een manier van denken. De keuze om alles wat je doet, met je volle hart te doen. Het beste in jezelf naar boven te halen. We zeggen niet voor niets: ‘voor degenen die wíllen’.

December 2014

Stel je voor. Je bent, net als wij, net afgestudeerd en je wil álles. Je wil reizen, zien, beleven, je wil chillen, bijkomen en toch blijven leren. Je wil geen gat in je cv, je wil geen veroordelingen maar je wil ab-so-luut niet 40 uur in de week achter in een bureau zitten en verstoffen.

Deze fase is bij ons bekend. De fase van –vers-afgestudeerde-jongeling-die-nog-niet-fulltime-wil-werken. Wij willen ons voorbereiden op een droombaan, voorbereiden in de zin van; specialiseren, verbeteren, leren wat we op school niet leerden, in het buitenland wonen, de meeste fitte, de slimste, energiekste en leukste zelf zijn. Jezelf als merk profileren zodat jij aantrekkelijk bent voor de droomvacatures.

Succesvol worden door hard te werken. Op je eigen manier.

En je moet ergens beginnen.

Abouttobe gaat over het zijn, worden en alsmaar willen. Over zien, leven, beleven en de fratsen van twee twenty somethings.

De een onderweg naar het bruisende centrum van bella Rome en de ander thuis in het Brabantse nest vol avonturen binnen de Nederlandse grenzen.

Britt en Ingèr, twee zussen met een héle sterke visie.

Vergeet ons niet te volgen op Instagram, Twitter & Pinterest

Lees hier 't allerlaatste

Sorry, no posts were found