Papa de gymnius

Ik schreef vandaag een brief naar m’n vader.

Een brief om hem te feliciteren met zijn 61e verjaardag maar waarin ik ook om zijn hulp vraag. Fit worden en afvallen is op zich al moeilijk en je omgeving is een belangrijk onderdeel.  Je kunt altijd beter.

Wanneer je als jongste dochter een voorbeeldfunctie wil dragen voor een vader die eerder dit jaar een hartstilstand heeft overleefd, is het streven naar gezondheid ook een soort van must en voelen tegenslagen als overdreven zware mislukkingen.

In mijn brief schrijf ik dat het NU, na de vakantie en aan het einde van zijn (veel te simpele) revalidatie tijd is om stappen te maken. Samen met mij.

En zodra pap en mams thuis zijn, gaan we dat doen. Samen sporten, samen beter eten en samen stappen maken. Progressie boeken. Hij en ik 10 kilo lichter en dan ‘leefden we nog lang en gelukkig’.

Leeftijd zegt zo weinig. Je doelen, omgeving en mindset des te meer. Wat we op Instagram doen, elkaar inspireren, dat kunnen we ook voor onze eigen omgeving betekenen…

Let’s go pap!

2015-07-12 16.44.59

 

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *