Polar A360: Ingèr heeft een nieuw speeltje

A360 Polar

Jézus wat slecht. Denk je nou echt, dat ik dáár over ga vertellen?

 

Het is inderdaad een nieuw speeltje. Maar niet zo één als waar jij aan dacht. Het gaat om een sportspeeltje en het klinkt als ‘a360’. Wat natuurlijk veel leuker is!

Maar dat wist jij nog niet, tot nu:

Met een grote glimlach ontving  ik het mailtje over de Polar A360. ‘Welke kleur ik wilde’. Nou uhm lieve meneer en mevrouw Polar, maakt niet uit hoor!

De Polar A360

Met nóg meer goodies en een extra bandje!

Polar A360

Een coach/levensverbeteraar/armbandje die me vast en zeker gaat helpen tijdens mijn #75dagentotmijnbesteik challenge. Tijdens mijn weg naar die fotoshoot op 3 april. Een activiteitsmeter, slaapmonitor, sporthorloge en een in-de-gaten-houder in-een.

Een top ding vind ik het nu al, maar wat kan ik er mee?

Naast gebruiken als fashion item -hij is hip, ik dus ook-, heeft de Polar A360 heel veel leuke effectjes. Verbindt ‘m aan je iPhone en het is een klikspaan: als je wilt kun je elke like, reactie en belletje ook op je watch ontvangen. De adhd’er in mij vond dat trouwens niet heel fijn. Maar die meldingen zijn er ook voor teveel inactiviteit, dat is dan weer wel handig. Krijg je een schokje, als je te lang zit bijvoorbeeld. Dan moet je even stuiteren.  Of wandelen. Elke dag heeft een doel en het is aan jou om 100% te halen. Aan mij dus.

Hartslag meten

Als fittie trainde ik al langer met hartslagmonitor. Vind het altijd leuk om resultaten te zien en de motivatie uit mijn tenen te moeten halen. Eerst deed ik dat met zo’n vervelende borstband en een super lelijke horloge. Het scheelt natuurlijk dat ik bijna geen schaamte heb, maar echt goed voor mijn imago was het niet. Deze is stukken beter. Op Instagram kreeg ik al een aantal jaloerse reacties. Ha! Sorry, niet zo sorry!

De levensverbeteraar

Ik vertelde al eens over #sittingiskilling en waarom we minder moeten zitten. Daar geloof ik in. Nu weet je dat ik geen bureaustoel meer heb, maar zo’n zitbal. Dat is al iets, maar het blijft een vorm van zitten. De a360 heeft het lef om me te vertellen wanneer ik te lui ben en ff op moet staan. #vindikdusfijn.

Over een leuk verjaardagscadeau gesproken hè! Thanks Polar, zo maak je dit 24 jarig meisje super blij!

A360 Polar

Deel het met jouw wereld: Share on FacebookEmail this to someoneTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Print this page

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *