ABOUTTOBE.NL RENT GLOW RUN EINDHOVEN

Mevrouw ‘ik ren niet’, Britt Vierhout herself kwam met het mooie idee om mee te doen aan een super speciale fun run. De tickets voor GLOW RUN Eindhoven zijn besteld dus er is no way back. Op 14 november rennen we samen met ons glow in the dark ‘abouttobe.nl’ shirt, door Eindhoven heen.

De kunst-run
Mijn bezoek aan GLOW ging vroeger vooral om feest en het ‘moet je zijn geweest’ idee.  Dit keer wordt het anders. Tijdens het GLOW spektakel in Eindhoven lopen we 5.5 km langs de lichtgevende kunstwerkjes en als het allemaal goed gaat, vormen we zelf ook een soort bewegend kunstwerk door de stad. We starten bij het mooie Strijp S en eindigen spectaculair om de 10e GLOW goed af te sluiten bij het Stadhuisplein.

image1 (2)

Abouttobe shine
Als metafoor voor hoe hard we shinen, hebben we onze shirtjes abouttobe.nl spam gegeven. Met als gevolg een nóg drukker bezocht blog en uiteindelijk nóg meer mensen die willen natuurlijk. Tot die tijd gaan we druk over nóg meer glow ideeën denken.

Je kunt niet winnen bij een fun run
Het ‘funne’ aan deze run is het feit dat er geen tijden worden genoteerd en er dus niemand verliest. Ik ben geen snelle renner en Britt heb ik zelfs nog nooit (5 km) zien rennen dus dat klinkt ideaal.  Maar om deze 5.5 km nóg leuker te maken, wil ik er iets tegenover zetten. Wat? Dat weet ik nog niet. Misschien toch een tijd of een challenge. Misschien heb jij ideeen, altijd welkom en kom maar op.

Britt en ik gaan rennen en het was niet eens mijn idee…

Wie had dat gedacht…

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *