Rome ik kom eraan!

colosseum

Ik ben een meisje van to-do lijstjes, opschrijven wat ik nog moet doen anders vergeet ik het. Ik ben soms een warhoofd,best vervelend als wereldreiziger to be. Twee jaar geleden, toen ik naar Boedapest ging voor 5 maanden, was mijn voorbereiding wat gestructureerder.

Ditmaal had ik een weekendje Londen gepland precies het weekend voordat ik maandag voor 8 maanden naar Rome vertrok. Stupid me. Het was een leuk weekendje, vol shoppen, lachen en eten, maar dat betekende ook dat ik twee keer koffers moest inpakken. In twee dagen tijd. Dat is knap lastig, kan ik je vertellen. Ik voelde me bijna bezwaard om met zoveel spullen aan te komen kakken.

Toen de zenuwen  toch toe leken te slaan, spoken de vragen in mijn hoofd. Heb ik alles ingepakt? Wat ik daar niet kan kopen, bij me? Welke taalschool ga ik nu kiezen? Word ik eenzaam? Blijf ik wel sporten of word ik een fattie? En natuurlijk mijn lieve vrienden, (ex)collega’s en familie achterlaten. Mijn mamaatje en zusje waar ik altijd mee rondhang. Ik weet nog niet wanneer ik terug naar huis kan en zij hebben ook nog geen tickets geboekt. Maar dat komt zeker goed, skypen, whatsappen, facetimen en facebooken is net zo makkelijk.

Ik ben kalm, blijf kalm, want dit is wat ik wil. Een droom die uitkomt en waar ik hopelijk net zulke mooie herinneringen aan op na houdt als Boedapest. Want niet alleen de mensen die ik heb leren kennen in die tijd zitten voor altijd in mijn hart maar ook de stad.

Rome be good to me, just like Budapest was.

Ciao ciao,

Britt

2 Comments

 • brooijmans4@gmail.com' Marian en Piet schreef:

  Nou dames, een prachtige ict opzet hebben jullie zo gemaakt!! Is het voor ons ook te volgen.

  Wat op ons nog meer indruk maakt, is jullie drive in alles wat er in jullie (nog jonge) leven gaat gebeuren.
  Daarbij zitten jullie zelf aan het stuur dat laten jullie duidelijk weten. En zo moet het ook!!!
  Het is belangrijk om te weten wat je wilt en (ook niet onbelangrijk) wat je niet wilt.

  Ken wel een paar oudjes die van bovenaf zeer, zeer trots zitten toe te kijken!! En wij ook.
  Succes namens ons.
  Marian & Piet

  • Ingèr schreef:

   Hoi Pietje & Marian,

   Wat fijn dat jullie ons hebben gevonden. Je snapt precies wat wij bedoelen en waar we hard voor werken.
   Een CEO positie, voor minder doen we het niet!
   Tot snel,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *