Rome, ik mis je nu al

Rome,

Ik ben nog niet weg en ik mis je nu al.

Ik schrijf dit omdat je voor altijd in mijn hart zit. De acht maanden dat ik hier gewoond heb waren fantastisch. Wat ben je mooi. Je bent een beetje oud maar niet versleten.

Wat ik het meeste aan je ga missen…
Mijn cappuccino’s in de ochtend bij Melograno, de taal, de avondwandeling naar La Romana, mijn au-pair buddies, de pasta’s, de apperitivo’s in Ponte Milvio, de uitzichtpunten en dan vooral: Lo zodiaco en het sleutelgat op Aventine hill, Villa Borghese als voortuin en Villa Ada als achtertuin, fietsen door de stad. Ik kan nog zoveel andere dingen opnoemen…

Bedankt Rome. Ik ben nog niet weg, maar als ik aan je denk, doe ik dat met een glimlach.

A dopo

IMG_8086

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *