Sono Felice

Ik ben blij.

Ten eerste ben net terug uit Spanje, een weekendje in Sevilla geweest. Whatt the hell. Ik  zeg áltijd dat ik een Italië  fan ben en absoluut geen Spanje fan. Maar ik neem het terug. Ik ben vanaf nu ook een Zuid Spanje fan. Echt ge-wel-dig. Dus iemand zin in een zonnige citytrip? Go to Sevilla. The échte place to be.

En dan het tweede. Mijn lievelingszusje kwam langs, is eigenlijk net weg.  Voor haar echte goaldigger baan begint, bracht ze even een bezoekje aan Roma. Ik mis haar. Vergeet ook wel eens dingen te vertellen die ik meemaak. Want het is toch heel normaal om in een Hilton Hotel te slapen voor 2 euro? Ja toch? Dan denkt ze dat ik haar niet mis, dat ik haar negeer of vergeet. Maar dat doe ik wel, overal waar ik ben. Ook zeg ik tegen iedereen en overal waar ik kom, ik kom terug alleen dan wel met mijn zusje. En die lijst waar we heen moeten is al zo lang.


d96e531f5239ad1143ec8c32c0d70e57

 

 

 

 

 

 

 

 

Ten derde komen in juni 2 hele lieve vriendinnetjes mij opzoeken. Zo lief dat ze tijd vrijmaken en geld uitgeven om mij te bezoeken. Thank you ladies, ik trakteer jullie op de beste Gelato van de stad. I promise.

IMG_5507

Deze maar dan groter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vier. Ik heb nog 2 maanden hier, dat betekent dat ik hier al zés maanden ben. Die  maanden zijn zo snel voorbij gegaan. Niet normaal. Daarom denk ik erover om deze zomer toch nog maar te blijven. Er is zon, lekker eten, de allermooistestad, lieve mensen..Wat wil een mens nog meer?

Ciao ciao

P.S. Ik zal volgende week een citytip schrijven over de prachtige stad met foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *