Thuis op de bank

Tewijl mijn zus een heuse roadtrip maakt in het mooie en veel warmere Italië spendeer ik mijn zondag een stuk minder spannend. Thuis op de bank, afgemat na een potje bootcamp en vol concentratie om mijn to-do list in te korten. Als zelfbenoemd goaldiggertje moet ik wel hard werken tenslotte.

‘Hard werken verslaat talent als het niet hard genoeg werkt’ heb ik mij laten vertellen. Ik ben heel veel van plan. Klinkt stoer he? 2015 wordt mooi, leuk en vol uitdagingen. Ik wil vaker op vakantie, nog meer lachen en heel veel verhaaltjes schrijven. Mijn moeder trots maken.

Om een stok achter de deur te hebben maak ik lijstjes. Mijn lijstje voor 2015 is een mooie, wacht maar.

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *