Twee zusjes, één blog

Britt's favoriete koekje

Solliciteren en leuke opdrachten binnen ‘hengelen’ vraagt om zelfkennis en de juiste omschrijving. Bij ons klinkt dat zo:

Britt, de oudste van de twee, is net terug uit Rome. Terug van 10 maanden Italiaanse avonturen en overdreven veel leuke reisjes door het land. Sterker nog: net terug en alweer op zoek naar de volgende trip. Ditmaal ergens in Spanje, waarschijnlijk Sevilla. 

Britt is 24 jaar oud, blijft nooit lang op dezelfde plek, woonde in Budapest, verhuisde vervolgens naar Rome en gaat gemiddeld zo’n zes keer per jaar op ‘vakantie’. Google Maps is haar beste vriend, haar favoriete bezigheid is het uitstippelen van ‘to do’ en ‘to see’ plekken voor haar volgende trip.

De categorie travel zou haar dus niet misstaan. Dat is ook haar taak op www.abouttobe.nl, ons eigen blog.

Dan hebben we Ingèr, 23 jaar en áltijd in beweging. Met fitness als geloof, is voeding en dus ‘lekker eten’ van levensbelang. Van food preppen tot het bakken van zelfgemaakte granola en super lekkere chocolade desserts. Met hier en daar een fiasco. Als (zelfverklaard) lid van de #fitfam op Instagram is haar ‘to do’ lijstje vergelijkbaar met een boodschappenlijstje van nieuwe ‘gezonde’ producten, gerechten of recepten die vervolgens zo mooi mogelijk op de foto moeten. Inclusief leuk servies én uitstekende camera.

Zeg ‘food’ en je hebt haar aandacht.  

Op ons eigen blog, www.abouttobe.nl, komen onze twee persoonlijkheden samen: het avontuurlijke van Britt en de honger (naar meer) van Ingèr. Voorheen omschreven we dit als ‘voor degenen die willen’ en tegenwoordig is ons motto ‘you go girl’ omdat dit op meerdere manieren te verklaren is.  Abouttobe gaat over doen, willen en ‘bijna zijn’, over van ‘A naar B’ gaan en over twee zusjes met een enorme drang om te delen.


Als je ons nog niet kende, dan ken je ons nu.

IMG_0086.JPG

Deel het met jouw wereld: Share on FacebookEmail this to someoneTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Print this page

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *