Vandaag 3 jaar geleden

Vandaag drie jaar geleden stond ik op Eindhoven Airport om naar Boedapest te vliegen. Samen met Ellen, mijn roomie zijn wij het avontuur in Oost-Europa aangegaan. Het is een van mijn mooiste herinneringen. Drie jaar al weer, wat gaat de tijd toch snel en ik weet het nog zo goed.

De reis, de voorbereiding, mijn straat, de wijk, alle klasgenoten, mijn favorieten ‘ruïn pubs’, mijn favo Italiaanse restaurant, mijn favoriete drankje, het ronde brood, de warme bakker. Ik kan nog zoveel opnoemen. Het wordt tijd om terug te gaan.

” There is something inspiring and sublime about the little forget-me-not flower. I hope it will be a symbol of the little things that make your lives joyful and sweet” .  Dieter F. Uchtdorf

Onze straatnaam in Budapest was ‘Nefelejcs Utca’ en de vertaling daarvan is ‘vergeetmenietje’ straat, toevallig hè?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *