Voor deze zus geen High Tea

Waar complete meidengroepen verzamelen om zich vervolgens vol te stoppen met de (in Den Bosch) bekende en/of beruchte high tea sessies, gingen gezusters Vierhout, ook wel Britt en ik genoemd,  erheen voor een gezond hapje. Ja, écht. 

De hoeveelheid honger deed ons bijna doen kiezen voor de snelle Red Velvet Cake, Brownies of verse gebakken chocolate chip cookies met stukjes, maar ons verstand won. Misschien eenmalig…

image2image1

Pink Lemon is voor meisjes.
Voor zoete meisjes, lieve meisjes, stoere meisjes en gezonde meisjes. Fel gekleurd bestek met roze servetten, vloeken servies en nog vrolijkere tafelkleden. Vól met meisjes.

Zus Britt ging voor zuurdesembrood met parmaham en naar eigen zeggen te veel rucola. Ik koos voor mijn post workout meal voor hetzelfde goedgeknede brood, met een gerookt kippetje en wat avocado. Vers brood, moeilijk te snijden, een perfect en eetrijpe avocado, lekker (en goed) vet,  en een vers gerookt kippetje op een plastic camping bordje.

Image (2)2015-07-22 13.15.21 HDR-2

Lekker.

Misschien was het de overwinning van twee zoete zusjes tegen het zoete die het nóg lekkerder deed smaken, anyway. Als ik jou was zou ik er eens langs gaan.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *