Dit is precies waarom Mark en Ingèr namens TUI naar de Dominicaanse republiek moeten

Als TUI op zoek is naar een blogger (of twee) die in hun naam naar de Dominicaanse Republiek willen, dan kún je niet anders dan proberen toch? Zelfs als het meer dan 300 x gedeeld is en er al 2200 reacties zijn.

“We zoeken iemand die voor ons een week lang wil bloggen in het fonkelnieuwe SENSIMAR Bavaro in Punta Cana. We zullen je foto’s, video’s, live verslagen en tips over dit fantastische hotel en paradijselijke eiland gebruiken op smile.tui.nl, Facebook, Twitter en Instagram. Dat wordt dus wel even hard werken… ;-)”

Nou lieve TUI, stop met zoeken, want ik stel je voor aan Mark en Ingèr. Naast het feit dat we allebei bloggen, steeds vaker vloggen, heeel veel sporten, zorgen we er ook nog eens voor dat áls we op vakantie zijn iedereen kan meegenieten. We zorgen er altijd voor dat al onze  volgers op Instagram precies weten waar ze moeten zijn, waar ze willen eten en welk toetje het állerlekkerst is. Wil je hier bewijs van? Kijk dan even naar het verslagje van Valencia of naar die van Manchester & Liverpool. In Rome weten we trouwens ook een goede foodietour en als je er dan toch bent, kijk vooral even rond, misschien vind je het wel grappig of leuk, of allebei!

SAM_4334SAM_4217TUI

Veel meer dan alleen maar eten

Maar voor jullie denken dat we alleen over eten kunnen praten moet ik je ook even verwijzen naar de vlogs van Mark over Ibiza en onze Instagram accounts (@Markwesthovens en @Ingèrvierhout). Met behulp van een stel goede camera’s, een klein beetje creativiteit, communicatie opleidingen en een heleboel energie, weten we van de simpelste dingen, héle enthousiaste en mooie dingen te maken. En dan nog iets: heb je Mark wel eens in zwembroek gezien?

Je vliegt eind juni of begin juli in onze Dreamliner naar de Dominicaanse Republiek en verblijft een week op onze kosten in het SENSIMAR Bavaro by RIU.

Lieve TUI, met onze healthy lifestyles  en fit blogs zijn we niet de standaard reisbloggers die jullie misschien eerst voor ogen hadden, maar na zijn afstuderen en onze drukke banen, het bijna samenwonen, de blogs en vlogs, is die écht even tijd voor elkaar, dat fantastische resort en zijn alle 5 de sterren meer dan welkom.

Niet dat we trouwens niet bereid zijn om hard te werken, dat gaat namelijk vanzelf…

 

Dus, zorgen jullie voor de wifi?

 

Dan zorgen wij voor het live verslag van jullie dromen, foto’s om te kwijlen en zetten we alle tips op een rijtje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *