Year ago me

Doe een squatje rechts

Geïnspireerd op het verhaal van Liz schreef ik over mijn ‘year ago me’.

Het verhaal van Liz die meer dan een jaar op reis was, 16 maanden om precies te zijn, heeft me aan het denken gezet. Wat is er zo anders aan mij, vergeleken met -de mij- van vorig jaar?

Precies een jaar geleden had ik een dal bereikt qua zelfvertrouwen en was ik klaar om actie te ondernemen. Ik begon met Personal Body Plan, ging op pad voor Frankwatching, kreeg de HEMA blog uitnodiging en bedacht samen met zuslief het concept/de basis voor Abouttobe.nl.

‘Year ago me’ was huilerig, zeurderig. Een ‘naysayer’ en een ‘non-believer’. Ik was niet op mijn plek en had er geen zin in. Nergens in. Zonder echte reden natuurlijk. Maar niets willen, haalt het slechtste in me naar boven en daarom ben ik daar mee gestopt.

De ‘me’ van nu kan beter ja en nee zeggen, kiest slimmer en heeft afscheid genomen. Year ago me maakte keuzes en dit keer koos ik voor mezelf. Year ago me was meer een people pleaser en tegenwoordig wankel ik het op randje van egoistisch.

De me van nu heeft minder moeite met zichzelf te zijn en dat zorgt voor heel wat energie, ambitieuze doelen en spannende avonturen. De me van nu is volgens sommigen ‘veel te druk’ maar volgens mij helemaal op haar plek.

Year ago me was half-ass everything en today-me is kick-ass-everything.

Even een minder serieuze foto om het ijs te breken...

Even een minder serieuze foto om het ijs te breken…

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *